Thuis

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Shijiazhuangmineralen, Ltd is een professionele leverancier van de dunne modderpomp in China. Wij zijn bezig geweest met op zwaar werk berekende en strenge plichtspompen.

Wordt vervaardigd bij de hoogste normen, kunnen onze pompen prestaties met lange levensuur, hoge, gemakkelijk verrichting en onderhoud waarborgen. Zij worden wijd gebruikt in mijnbouw, minerale verwerking, afvalverwijdering, het uitbaggeren, bouw, metallurgie, elektrische centrales, de behandeling van het rioleringswater, evenals chemisch product en aardolie de industrie.

Met decennia van ontwikkeling, hebben wij een volledig systeem van het ontwerp, de selectie, de toepassing en het onderhoud van de dunne modderpomp opgebouwd. Wij wijden ons aan over de hele wereld het aanbieden van de oplossingen van de toepassing van de dunne modderpomp voor klanten van. Ons team bestaat uit een globale pool van hoogst specifieke mensen die nauw samen het succes van onze klanten samenwerken te verzekeren. De mensen zijn hier allen bewapend met uitstaande deskundigheid, torenhoge verplichting en sterke aandrijving om voordelige vordering te maken, nieuwe hoogte in de dienst te bereiken en echte resultaten te leveren.

Met een volledig kwaliteitsborgingsysteem en strikte productieprocessen, moeten wij hier onze cliënten prima producten van super kwaliteit met de perfecte naverkoopdiensten aanbieden. U bent welkom aan Shijiazhuang-Co. van het Mineralenmateriaal, Ltd.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het eerste verhaal:

In de jaren '80, Shijiazhuang-hadden de Pompwerken de geavanceerde technologie van de dunne modderpomp geïntroduceerd, die de basis van het R&D-instituut van dunne modderpomp is geweest.
In jaren '90, spreidde de nieuwe technologie van dunne modderpompen in de belangrijkste industrieën, zoals mijnbouw, metallurgie, chemie, over het hele land elektrische centrale en het uitbaggeren uit.
In 1996, was de pompreeks ZJ ontworpen en vervaardigd, die voor het lichte schurende middel in elektrische centrale en afvalvervoer werd gebruikt.
In 1997, was de pompreeks ZGB ontworpen en veroorzaakt voor de levering van schurende dunne modder in hoge hoofdtoepassing.
In Maart 2006, werd onze eerste fabriek gevestigd en werd gespecialiseerd voor het pompen van oplossingen in de binnenlandse markt, die onze cliënten helpt om de snelle en professionele richtingen en de onderhoudsdiensten te krijgen.

 

Internationaal team:

In Maart 2010, begonnen wij om de internationale markt in te gaan, en binnen twee maanden, kregen wij onze eerste orde van onze klant in Australië.
Beginnend vanaf November, 2011, kregen wij more and more vertrouwen en de steun van markt koppelt terug, wat ons hielp de fundamentele internationale marktstrategie bouwen.
Aan het eind van 2012, kregen wij deze grote steun van de lokale regering, en werden gewaarborgd met een plaats van 51.200 vierkante meters.
Begin 2013, begonnen wij onze nieuwe fabriek te bouwen, die op het gebied in de voorsteden van de stad Shijiazhuang wordt gevestigd.
In Februari 2013, werd het eerste volledige internationale team voor de dienst van internationale markt gevormd, met twee afzonderlijk groepenlood door professionele verkoop met de werkervaring van 5 jaar in de industrieën van de dunne modderpomp.
In December 2014, werden wij verzocht door onze klant van de V.S. om meer over onze pompenprestaties op plaats en marktverzoek te kennen.
Tegen Augustus 2015, hebben wij onze producten en diensten aan meer dan 40 landen zoals Rusland, de V.S., Australië, Italië, Duitsland, Nederland, Turkije, Korea, Singapore, Maleisië, Iran etc… aangeboden.
 

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : CNSME

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,5000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Video: http://youtu.be/wBxydkdkEgI

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Certificaten China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Certificaten