Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Over ons
Huis /

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfprofiel

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Hoofdmarkt:
Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij
Brands:
CNSME
Nr van Werknemers:
100~150
Jaarlijkse Verkoop:
1,000,000-2,5000,000
Gevestigd jaar:
2010
De uitvoerpc:
80% - 90%
YOUTUBE
De Commissie heeft de Commissie verzocht om een aanvullende beoordeling van de in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1225/2009 vermelde maatregelen.
CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfprofiel
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Inleiding
Dienstverlening
Geschiedenis
Team

CNSME is een toonaangevende Chinese fabrikant en leverancier van slurry pompen, met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie.met inbegrip van verticale spuitpompen, horizontale slurrypompen, zware slurrypompen, schuimpompen, centrifuge pompen, grindpompen, ontzwavelingspompen en diverse slurrypompenonderdelen.

Onze producten worden op grote schaal gebruikt in tal van toepassingen zoals mijnbouw, mineraalverwerking, afvalverwijdering, baggerwerk, bouw, metallurgie, energiecentrales, afvalwaterzuivering,de chemische en aardolie-industrieIn de loop der jaren heeft CNSME het vertrouwen en de lof van klanten in binnen- en buitenland gewonnen door middel van zijn uitstekende technologie en superieure dienstverlening.

Bij CNSME zetten wij ons in voor continue innovatie en verbetering van de productprestaties om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van verschillende complexe werkomstandigheden.We beschikken over een professioneel technisch team en geavanceerde productiefaciliteiten., zodat elke pomp aan de hoogste normen voldoet en onze klanten helpt uitstekende operationele resultaten te behalen.

Het maakt niet uit waar u zich bevindt of welk type pomp u nodig heeft, CNSME kan u de beste oplossing bieden.

CNSME richt zich hoofdzakelijk op de productie en levering van hoogwaardige slurrypompen en slurrypompondelen.

Onze pompen zijn ontworpen voor de zwaarste abrasieve en corrosieve pompomgevingen. Ze kunnen gemaakt worden van hoogchroom, een verscheidenheid aan elastomeren voor een langere levensduur en een hogere efficiëntie.

 

Met jaren van ontwikkeling hebben wij een compleet systeem opgebouwd voor het ontwerpen, selecteren, toepassen en onderhouden van slurrypompen.elektriciteitscentrale, afvalwaterzuivering, baggerwerk en bouw.

 

We willen onze klanten van over de hele wereld de meest concurrerende prijzen bieden.
Het doel is om ervoor te zorgen dat u nooit spijt krijgt van het kiezen van SME als een van uw partners.

Het eerste verhaal:

In de jaren '80,Shijiazhuang Pump Works had de geavanceerde slurrypomptechnologie geïntroduceerd, die de basis vormt van het onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut voor slurrypomp.
In de jaren negentigDe nieuwe technologie van de slurrypomp is over het hele land verspreid in de belangrijkste industrieën, zoals mijnbouw, metallurgie, chemie, energiecentrales en baggerwerk.
In 1996, werd de pomp van de serie ZJ ontworpen en geproduceerd, die werd gebruikt voor het lichte slijpmiddel in energiecentrales en het transport van ontlasting.
In 1997, was de pomp van de serie ZGB ontworpen en geproduceerd voor de levering van slijpschimmel in hoge koptoepassingen.
In maart 2006, werd onze eerste fabriek opgericht en gespecialiseerd in pompoplossingen in de binnenlandse markt, die onze klanten helpt om de snelle en professionele aanwijzingen en onderhoudsdiensten te krijgen.

 

Internationaal team:

InMaart 2010, begonnen we de internationale markt te betreden, en binnen twee maanden, kregen we onze eerste bestelling van onze klant in Australië.
Beginnend metNovember 2011, kregen we steeds meer vertrouwen en steun van de feedback van de markt, wat ons hielp bij het opbouwen van de basisstrategie voor de internationale markt.
Aan het einde van2012, kregen we deze grote steun van de lokale overheid, en werden gegarandeerd met een terrein van 51.200 vierkante meter.
Vroeg2013, begonnen we onze nieuwe fabriek te bouwen, die zich in het buitenwijk van de stad Shijiazhuang bevindt.
In februari2013, werd het eerste volledige internationale team voor de dienst van de internationale markt gevormd,met twee afzonderlijke groepen onder leiding van professionele verkopers met 5 jaar werkervaring in de slurrypompindustrie.
In december2014, werden wij door onze klant uit de VS uitgenodigd om meer te weten te komen over de prestaties van onze pompen op de locatie en de vraag van de markt.
In augustus2015, hebben we onze producten en diensten aangeboden aan meer dan 40 landen zoals Rusland, de VS, Australië, Italië, Duitsland, Nederland, Turkije, Korea, Singapore, Maleisië, Iran enz.

 

De kracht van Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd. is het team van ingenieurs met een opmerkelijke ervaring in ontwerp, onderzoek, productie en management.Zij is constant bezig met het vinden van nieuwe technologische oplossingen om de prestaties van haar producten te verbeteren., en het optimaliseren van duurzame activiteiten.

 

Mining exhibition in Russia CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfsprofiel 1 CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfsprofiel 2
CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfsprofiel 3 CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfsprofiel 4 CHINA Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Afdeling

Werknemer
Mechanische werkzaamheden Ingenieurs
Productie 128 7
Kwaliteitscontrole 8 3