Thuis

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Shijiazhuangmineralen, Ltd is een professionele leverancier van de dunne modderpomp in China. Wij zijn bezig geweest met op zwaar werk berekende en strenge plichtspompen.

Wordt vervaardigd bij de hoogste normen, kunnen onze pompen prestaties met lange levensuur, hoge, gemakkelijk verrichting en onderhoud waarborgen. Zij worden wijd gebruikt in mijnbouw, minerale verwerking, afvalverwijdering, het uitbaggeren, bouw, metallurgie, elektrische centrales, de behandeling van het rioleringswater, evenals chemisch product en aardolie de industrie.

Met decennia van ontwikkeling, hebben wij een volledig systeem van het ontwerp, de selectie, de toepassing en het onderhoud van de dunne modderpomp opgebouwd. Wij wijden ons aan over de hele wereld het aanbieden van de oplossingen van de toepassing van de dunne modderpomp voor klanten van. Ons team bestaat uit een globale pool van hoogst specifieke mensen die nauw samen het succes van onze klanten samenwerken te verzekeren. De mensen zijn hier allen bewapend met uitstaande deskundigheid, torenhoge verplichting en sterke aandrijving om voordelige vordering te maken, nieuwe hoogte in de dienst te bereiken en echte resultaten te leveren.

Met een volledig kwaliteitsborgingsysteem en strikte productieprocessen, moeten wij hier onze cliënten prima producten van super kwaliteit met de perfecte naverkoopdiensten aanbieden. U bent welkom aan Shijiazhuang-Co. van het Mineralenmateriaal, Ltd.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het eerste verhaal:

In de jaren '80, Shijiazhuang-hadden de Pompwerken de geavanceerde technologie van de dunne modderpomp geïntroduceerd, die de basis van het R&D-instituut van dunne modderpomp is geweest.
In jaren '90, spreidde de nieuwe technologie van dunne modderpompen in de belangrijkste industrieën, zoals mijnbouw, metallurgie, chemie, over het hele land elektrische centrale en het uitbaggeren uit.
In 1996, was depompreeksZJontworpenenvervaardigd, dievoorhetlichteschurendemiddelinelektrische centraleenafvalvervoerwerdgebruikt.
In 1997, was depompreeksZGBontworpenenveroorzaaktvoordeleveringvanschurendedunne modderinhogehoofdtoepassing.
In Maart 2006, werdonzeeerstefabriekgevestigden werdgespecialiseerdvoorhetpompen vanoplossingenindebinnenlandse markt, dieonzecliëntenhelpt omdesnelleenprofessionelerichtingenendeonderhoudsdienstente krijgen.

 

Internationaal team:

In Maart 2010, begonnenwij omdeinternationalemarktin te gaan, enbinnentweemaanden, kregenwijonzeeersteordevanonzeklantinAustralië.
Beginnend vanaf November, 2011, kregenwijmore and morevertrouwenendesteunvanmarktkoppeltterug, watonshielpdefundamenteleinternationalemarktstrategiebouwen.
Aan het eind van 2012, kregenwijdezegrotesteunvandelokale regering, en werdengewaarborgdmeteenplaatsvan51.200vierkantemeters.
Begin 2013, begonnenwijonzenieuwefabriekte bouwen, dieophetgebiedin de voorstedenvandestadShijiazhuangwordtgevestigd.
In Februari 2013, werd heteerstevolledigeinternationaleteamvoordedienstvaninternationalemarktgevormd, mettweeafzonderlijkgroepenlooddoorprofessioneleverkoopmetdewerkervaringvan5jaarindeindustrieënvan dedunne modderpomp.
In December 2014, werdenwijverzochtdooronzeklantvandeV.S. ommeeroveronzepompenprestatiesopplaatsenmarktverzoekte kennen.
Tegen Augustus 2015, hebbenwijonzeproductenendienstenaanmeer dan40landenzoalsRusland, deV.S., Australië, Italië, Duitsland, Nederland, Turkije, Korea, Singapore, Maleisië, Iranetc…aangeboden.
 

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : CNSME

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,5000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Video: http://youtu.be/wBxydkdkEgI

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Certificaten China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Certificaten China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Certificaten