Thuis

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Uw Pompen kunnen specificatios van onze klant na prestatietest ontmoeten, en uw opgegeven prijs is altijd concurrerend aan ons.

—— M. Kheng

Ik denk wij zeer geluk zijn, omdat de problemen aangaande de kwaliteit van het materiaal en de pomp nooit zijn voorgekomen.

—— M. Maksimov

Ik heb vervangstukken van het MKB gekocht en mijn cliënten hebben deze delen in hun productie geïnstalleerd en zeer gelukkig met de kwaliteit en de duurzaamheid geweest

—— M. Olivier

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

1 2 3
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

1 2 3
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd

 • lopende band

  Het Materiaalco. Ltd van Shijiazhuangmineralen is gespecialiseerd in de productie en de marketing van op zwaar werk berekende dunne modderpompen. Ons bedrijf wordt gevestigd in de basisstad van dunne modder pomp-Shijiazhuang, Hebei, China, dat een gebied van 40.000 vierkante meters, met inbegrip van vier workshops van 12.000 vierkante meters, bureaus van 4.000 vierkante meters, en aanpassing van 4.000 vierkante meters behandelt.

   

  Er zijn individueel drie middenfrequentie elektrische ovens in onze gieterijwinkel, met een capaciteit van 1 ton, 2 ton en 4 ton. Wij stellen drie productielijnen tegelijkertijd, één verloren schuimproductielijn, en twee productielijnen van het harszand in werking. om de beste kwaliteit te leveren zal elke partij afgietsels worden getest alvorens zij in de oven worden gezet en nadat zij uit de oven worden genomen. Onze pompen worden vervaardigd gebruikend de meeste beschikbare schuring en corrosiebestendige de materialen, en de verschillende thermische behandelingen worden toegepast gebaseerd op de verscheidenheid van de materialen. Ons doel is een betrouwbare partner te worden aan onze klanten voor de levering van pompen en delen met lange levensuur, en de klanten bedrijfskosten te verminderen.

   

  Het gieten vermogen: 3500~5000 Ton per jaar

   

  Product Productiecapaciteit (eenheid)
  SH/SG reeks 2500
  SF reeks 1300
  ZJ/ZGB reeks 1800
  OEM reeks etc. 1800

   

 • OEM / ODM

  Wij bieden naar maat gemaakte producten aan!

   

  Een volledige lijn van naar maat gemaakte producten voor mijnbouw, elektrische centrales, pulp en papier, metallurgie, het uitbaggeren, schip het budiling, agricultrual machines, texitle, de chemische industrieën.

   

  Wij werken nauw met u samen om het aangewezen materiaal en het ontwerp te identificeren om uw toepassing en milieu aan te passen.

  De pompen, de pompdelen of om het even wat worden u geinteresseerd bent in aangepast aan uw specificaties per uw tekeningen of uw steekproeven en in overeenstemming zijn volgens internationale normen.

   

  Pas Totaal Kwaliteitsbeheersysteem door het gehele productieproces toe.

  de levertijd voor OEM producten zal langer dan onze standaardpompen of delen zijn, omdat wij moeten nieuwe patronen en dan gieten, machine etc… maken Normaal zal de tijd die wij voor het gehele proces hebben vereist 35 dagen zijn. 

   

  Procedures voor ‚OEM‘ delen: ontvang tekeningen/steekproeven van de klant--analyseer, bestudeer en maak dan citaten-- geef opdracht tot bevestiging-- maak nieuw patroon-- gegoten-- machine--behandel thermisch-- malen-- verf-- schip

   

  Tevreden om ons voor uw productvereisten te contacteren.

 • R & D

  De sterkte van het Materiaalco. Ltd's van Shijiazhuangmineralen is zijn team van ingenieurs met opmerkelijke ervaring in ontwerp, onderzoek, productie en beheer, die constant werken om nieuwe technologische oplossingen te vinden voor het verbeteren van prestaties van zijn producten, en het optimaliseren van duurzame verrichtingen.

   

  De dunne modderpompen door Shijiazhuang Minerals Materiaalco. Ltd worden vervaardigd zijn gelijkwaardig aan en de vervangstukken zijn verwisselbaar met één van de wereld erkende belangrijke merken in de industrie die van de dunne modderpomp. Aangezien een ISO9001 bedrijf verklaarde, benadrukken wij constant op de kwaliteitscontrole van elke procedure. Na assemblage, zullen wij het hydraulische en prestaties testen van elke pomp om het even welke het lekken problemen doen vermijden en zijn uiteindelijke efficiency krijgen.

Contactgegevens
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)