Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Fabrieksreis
Huis /

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd fabriek productielijn

Productielijn

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd is gespecialiseerd in de productie en marketing van zware slurry pompen.die een oppervlakte heeft van 40Het bedrijf heeft een totale oppervlakte van 10.000 vierkante meter, waaronder vier werkplaatsen van 12.000 vierkante meter, kantoren van 4.000 vierkante meter en accommodaties van 4.000 vierkante meter.

 

In onze gieterij zijn drie elektrische ovens met een capaciteit van 1 ton, 2 ton en 4 ton.één verloren schuimproductielijnOm de beste kwaliteit te garanderen, zal elke partij gietstukken worden getest voordat ze in de oven worden gelegd en nadat ze uit de oven zijn gehaald.Onze pompen zijn vervaardigd met de meest slijtage en corrosiebestendige materialen beschikbaarHet doel is om een betrouwbare partner voor onze klanten te worden voor de levering van pompen en onderdelen met een lange levensduur.en om de bedrijfskosten van de klanten te verlagen.

 

Castingcapaciteit: 3500 tot 5000 ton per jaar

 

Producten Productiecapaciteit (eenheid)
SH/SG-reeks 2500
SF-serie 1300
ZJ/ZGB-serie 1800
OEM-serie enzovoort 1800

 

OEM/ODM

Wij bieden naar maat gemaakte producten aan!

 

Een volledige lijn van naar maat gemaakte producten voor mijnbouw, elektrische centrales, pulp en papier, metallurgie, het uitbaggeren, schip het budiling, agricultrual machines, texitle, de chemische industrieën.

 

Wij werken nauw met u samen om het aangewezen materiaal en het ontwerp te identificeren om uw toepassing en milieu aan te passen.

De pompen, de pompdelen of om het even wat worden u geinteresseerd bent in aangepast aan uw specificaties per uw tekeningen of uw steekproeven en in overeenstemming zijn volgens internationale normen.

 

Pas Totaal Kwaliteitsbeheersysteem door het gehele productieproces toe.

de levertijd voor OEM producten zal langer dan onze standaardpompen of delen zijn, omdat wij moeten nieuwe patronen en dan gieten, machine etc… maken Normaal zal de tijd die wij voor het gehele proces hebben vereist 35 dagen zijn. 

 

Procedures voor ‚OEM‘ delen: ontvang tekeningen/steekproeven van de klant--analyseer, bestudeer en maak dan citaten-- geef opdracht tot bevestiging-- maak nieuw patroon-- gegoten-- machine--behandel thermisch-- malen-- verf-- schip

 

Tevreden om ons voor uw productvereisten te contacteren.

R&D

De sterkte van het Materiaalco. Ltd's van Shijiazhuangmineralen is zijn team van ingenieurs met opmerkelijke ervaring in ontwerp, onderzoek, productie en beheer, die constant werken om nieuwe technologische oplossingen te vinden voor het verbeteren van prestaties van zijn producten, en het optimaliseren van duurzame verrichtingen.

 

De dunne modderpompen door Shijiazhuang Minerals Materiaalco. Ltd worden vervaardigd zijn gelijkwaardig aan en de vervangstukken zijn verwisselbaar met één van de wereld erkende belangrijke merken in de industrie die van de dunne modderpomp. Aangezien een ISO9001 bedrijf verklaarde, benadrukken wij constant op de kwaliteitscontrole van elke procedure. Na assemblage, zullen wij het hydraulische en prestaties testen van elke pomp om het even welke het lekken problemen doen vermijden en zijn uiteindelijke efficiency krijgen.