Thuis

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Uw Pompen kunnen specificatios van onze klant na prestatietest ontmoeten, en uw opgegeven prijs is altijd concurrerend aan ons.

—— M. Kheng

Ik denk wij zeer geluk zijn, omdat de problemen aangaande de kwaliteit van het materiaal en de pomp nooit zijn voorgekomen.

—— M. Maksimov

Ik heb vervangstukken van het MKB gekocht en mijn cliënten hebben deze delen in hun productie geïnstalleerd en zeer gelukkig met de kwaliteit en de duurzaamheid geweest

—— M. Olivier

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De ruwe afgietsels zullen in de het machinaal bewerken winkel worden overgebracht nadat zij gekwalificeerd worden geïnspecteerd. Bij Shijiazhuang-Co. Ltd van het Mineralenmateriaal, zult u meer dan 20 reeksen van het machinaal bewerken van materiaal met inbegrip van verticale draaibank, ronde draaibank, het boring en het malen draaibank, CNC draaibank, radiale boringsmachine en cilindrische molen vinden, die het aan machinevervangstukken met een maximumdiameter van 2,5 meters mogelijk maakt. Ons machinaal bewerkend team bestaat uit de beste ingenieurs in de zaken van de dunne modderpomp en wij waarborgen de het machinaal bewerken nauwkeurigheid van de producten. De gebeëindigde vervangstukken kunnen niet worden opgeslagen tot zij gekwalificeerd worden geïnspecteerd en perfectioneren.

 

De dunne modderpompen die door Shijiazhuang Minerals Materiaalco. Ltd worden vervaardigd zijn gelijkwaardig aan en de vervangstukken zijn verwisselbaar met één van de wereld erkende belangrijke merken in de industrie van de dunne modderpomp. Aangezien een ISO9001 bedrijf verklaarde, benadrukken wij constant op de kwaliteitscontrole van elke procedure. Na assemblage, zullen wij het hydraulische en prestaties testen van elke pomp om het even welke het lekken problemen doen vermijden en zijn uiteindelijke efficiency krijgen.

 

Materiële Test:

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd kwaliteitscontrole 0

 

Prestatietest:

Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd kwaliteitscontrole 1

Certificaten
 • China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:0P220606.SMEDQ95

  Uitgiftedatum:2022-06-06

  Vervaldatum:2027-06-05

  Scope / Range:SLURRY PUMP

  Uitgegeven door:Ente Certufucazione Macchine S.R.L

 • China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten

  Standaard:ISO 9001:2008

  Aantal:06713Q10538R0M

  Scope / Range:Slurry Pumps, Pump Parts

 • China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten

  Standaard:EAC

  Uitgiftedatum:2020-05-27

  Scope / Range:Slurry Pump

Contactgegevens
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)