Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
nieuws
Huis / nieuws /

Company News About Ongeveer de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine

Ongeveer de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine

2022-07-29
Ongeveer de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine

Wij bieden een brede waaier van de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine die aan aan pompzand kan worden gebruikt. Een mengsel van zand en water met tot 70%-vaste lichamen wordt in gewicht gepompt. Het zand en het grint worden behandeld door een mengsel van vloeistof en deeltjes van zand en grint te pompen.

Een zandpomp kan voor een verscheidenheid van taken worden gebruikt, met inbegrip van zand en grintextractie, rivier het uitbaggeren, haven en mariene bouw, strandterugwinning, en het vullen Geotubes. De zandpompen hebben veelvoudige toepassingen, die u kunt hieronder ongeveer lezen.

Zand en Grintmijnbouw

Één van de populairste methodes van zand en grintextractie is door de rivierbedden of de zeebedding uit te baggeren. Het zand is in de grote vraag omdat het in concrete bouw en voor het hydraulische breken (het fracking) in olie of gasextractie wordt gebruikt. Onze zandpompen zijn zeer succesvol in deze toepassingen.

Havenonderhoud

Vaak, wordt de zeebedding van havens en jachthavens opgeheven wegens overzeese stromen en sedimentatie die in stroomopwaartse aftakkingen, boottoegang moeilijk maken. Onze zandpompen evenals onze minidredges en kabelbaggermachines met afstandsbediening zijn geschikt voor haven het schoonmaken.

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine  0

Wij bieden een brede waaier van het uitbaggeren van pompen aan en de toebehoren, u kunnen beschrijvingen in onze productsectie vinden. In onze de Pompgrondbeginselen van de sectiedunne modder, kunt u meer over zandpompen leren.

Wij kunnen u helpen om de grootte van zandpomp te kiezen die het best aan uw vereisten aanpast. Wij hebben een brede selectie van de Dunne modderpompen van de Zandbaggermachine. Wij kunnen zand alleen pompen verstrekken, pakketten die op bestaande baggermachines zouden kunnen worden geïnstalleerd, en het pompen oplossingen zoals baggermachines met afstandsbediening en kabelbaggermachines voltooien.