Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
nieuws
Huis / nieuws /

Company News About Hoe te om de juiste schachtverbindingen voor uw dunne modderpompen te kiezen

Hoe te om de juiste schachtverbindingen voor uw dunne modderpompen te kiezen

2021-08-11
Hoe te om de juiste schachtverbindingen voor uw dunne modderpompen te kiezen

Pompkennis -- De algemeen gebruikte types van schachtverbinding van dunne modderpompen

In de classificatie van pompen, volgens hun voorwaarden van de dunne modderlevering, verwijzen wij naar pompen geschikt om vloeistoffen die (media) te vervoeren opgeschorte vaste lichamen bevatten als dunne modderpompen. Momenteel, is de dunne modderpomp één van het onontbeerlijke materiaal in diverse technologische processen zoals ertsreductie, steenkoolvoorbereiding, ontzwaveling, en filterpers het voeden. Aangezien de mensen meer aandacht aan milieubescherming besteden, wordt het verzegelen van dunne modderpompen ook besteed more and more aandacht.

Er zijn drie belangrijke types van schachtverbindingen voor dunne modderpompen: verpakkingsverbinding, verdrijververbinding, en mechanische verbinding. Deze drie types van schachtverbindingen hebben hun eigen voordelen, die als volgt worden geïntroduceerd:

  1. Verpakkingsverbinding:

De verpakkingsverbinding van de dunne modderpomp baseert zich op de zachte en harde rodage tussen de verpakking en de schachtkoker om het het verzegelen effect te bereiken. De verpakkingsverbinding moet het water van de schachtverbinding toevoegen, de druk waarvan de de lossingsdruk van de dunne modderpomp moet overschrijden. Deze het verzegelen methode is gemakkelijk voor Vervanging en in de installaties van de ertsvulling en de installaties van de steenkoolwas wijd gebruikt.

  1. Verdrijververbinding:

De verdrijververbinding van de dunne modderpomp baseert zich op de druk die door de verdrijver wordt geproduceerd het het verzegelen effect te bereiken. Deze het verzegelen methode is aangewend wanneer de gebruiker van watermiddelen kort is.

  1. Mechanische Verbinding:

De mechanische verbinding baseert zich op het dichte contact tussen de roterende ring en de statische ring in de asrichting om het het verzegelen doel te bereiken. De mechanische verbinding kan water verhinderen te lekken en is vooral populair in belangrijke binnenlandse concentrators en elektrische centrales. Nochtans, is het noodzakelijk om de wrijvingoppervlakte te beschermen om schuring tijdens installatie te vermijden. De mechanische verbindingen zijn over het algemeen verdeeld in enige mechanische verbindingen en dubbele mechanische verbindingen.

In dit stadium, adviseren wij de enige mechanische verbinding met het spoelen van installaties van de water de inmineral scheiding. Dit type van mechanische verbinding is wijd gebruikt. Hoewel de mechanische verbindingen zonder water te spoelen ook door mechanische verbindingsfabrikanten worden geadviseerd, zijn zij niet ideaal in gebiedstoepassingen.

Naast de bovengenoemde drie algemeen gebruikte schachtverbindingen, is er ook een schachtverbinding, die „L“ - gevormde schachtverbinding in deze industrie wordt geroepen. Dit soort schachtverbinding wordt over het algemeen gebruikt in grote of reusachtige dunne modderpompen, maar in kleine en middelgrote dunne modderpompen zelden gebruikt.

Daarom in de selectie van de dunne modderpompen, niet alleen moeten de specificaties van pompprestaties worden overwogen, maar de selectie van de schachtverbinding is ook zeer kritiek. Het selecteren van de geschikte die schachtverbinding voor dunne modderpompen, op de kenmerken van het vervoerde middel worden gebaseerd bij plaats en de arbeidsvoorwaarden, zal de betrouwbare die verrichtingstijd van de pomp uitbreiden en zal beneden - tijd door de vervanging van schachtverbinding wordt. veroorzaakt verminderen Op deze wijze, niet alleen worden de totale eigendomskosten zeer gedrukt, maar ook is de het werk efficiency zeer beter.