Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
nieuws
Huis / nieuws /

Company News About Dunne modderpomp over selectie

Dunne modderpomp over selectie

2023-02-15
Dunne modderpomp over selectie

Wanneer het kopen van een dunne modderpomp, zal de Leverancier van de Dunne modderpomp van de klant over het werkende milieu van de pomp leren en de dunne modder die, enz., wordt gepompt om het meest geschikte pomptype aan de klant te adviseren om de pomp te verzekeren kan langer in zijn post duren. Dit is wat wij vaak de selectie van de dunne modderpomp roepen. Het volgende zal u introduceren aan welke aspecten met de keus van dunne modderpomp verwant zijn:

1. Bepaal eerst welke dunne modderpomp volgens de arbeidsvoorwaarden te kiezen

De hier vermelde arbeidsvoorwaarden worden begrepen als toepassingsindustrieën, zoals minerale verwerking, steenkoolverwerking, zand het pompen, enz. (Deze stap is zeer belangrijk, en het is ook een eerste vereiste voor selectie)

laatste bedrijfsnieuws over Dunne modderpomp over selectie  0

2. De stroom en het hoofd zijn de twee meest basisparameters voor pompselectie:

a: Bepaal als voorbereiding de algemene situatie van de pomp door de arbeidsvoorwaarden, waarzoals reeksmodel of of om het materiaal, enz. te overwegen.

B: Na het bepalen van het reeksmodel van de pomp, lees de prestatieskromme door de stroom en het hoofd om het specifieke model en de grootte van de pomp te bepalen.

c: Lees de kromme, bereken de macht: De parameters die in de berekening van de schachtmacht van de pomp moeten worden gekend omvatten stroomtarief, hoofd, efficiency, en dunne moddersoortelijk gewicht; de efficiency (η) wordt bepaald door het stroomtarief en het hoofd, dat kunnen worden voorgelezen door de prestatieskromme te lezen; Wat niet kan worden verstrekt is slechts door ervaringspunten. Over het algemeen (tussen 1-2), zal een geschatte waarde worden gegeven om de macht tijdens technische berekening te berekenen.

D: Berekende schachtmacht P=m*g*h/η Zijn afleidingsformule: P=ρ*Q*H/102η (loonsaandacht aan het gebruik van veiligheidsfactor in de daadwerkelijke berekening)

e: de motormacht, de motormacht die het meest dichtbijgelegen en groter is dan de schachtmacht wordt gevergd als definitieve motormacht door de schachtmacht.

Meer parameters: het hoofd van de arbeidsvoorwaardestroom. Slakkensoortelijk gewicht. Het soortelijke gewicht van vaste lichamen. concentratie. Ph temperatuur.

Volgens het basisproces van A, behalve dat in stap C, wordt de soortelijk gewichtparameter van de dunne modder direct verstrekt door de klant, of het soortelijke gewicht van de dunne modder wordt berekend door het soortelijke gewicht en de concentratie van het vaste lichaam.

De gewichtsconcentratie over het algemeen overweegt hoofdzakelijk de graad van abrasiveness van de dunne modder. Voor een bepaald soort dunne modder, hoger de concentratie, zal hoger abrasiveness, en hoger het soortelijke gewicht van de dunne modder zijn. Daarom hebben wij het concept Op zwaar werk berekende Dunne modderpompen, neutrale, en light-duty dunne modderpompen, dat op de inhoud van de dunne modder gebaseerd is. Er is geen strikte grens.

Ph de waarde is één van de materiële factoren die wij beoordelen om de te sterke intensiteitdelen van de pomp te selecteren (over het algemeen, overweegt de pH waarde van 5-12 de waaier van de delen van de metaalte sterke intensiteit, en de rest van de waaier denkt rubber of andere speciale materialen na. Hier ook is de theoretische numerieke waaier die niet kan dood zijn. reeks, buigzaam toe te passen);

De temperatuur is ook één van de factoren om te bepalen of het materiaal kan worden gebruikt. Over het algemeen, is de temperatuur een factor die zelden in de meeste gevallen wordt overwogen, maar soms zijn er speciale voorwaarden die temperatuur vereisen.

3. Gedetailleerde parameters

De arbeidsvoorwaarden, stroom, heffen het soortelijke gewicht van de dunne modder op, soortelijk gewicht van vaste lichamen, de concentratie van pH, temperatuur, D50, D80, pijpleiding (pijpleiding, elleboog, klep, versmalling (samentrekking, uitbreiding), viscositeit, enz.

Het is nog het basisproces volgens de eerste, maar in dit soort gedetailleerde parameters, is het over het algemeen het het bieden project, of de cliënt is zeer speciaal zodat zo vele gedetailleerde parameters kunnen worden verstrekt. In het algemeen, de parameters die aan twee kunnen worden verstrekt zijn reeds gedetailleerd. Voor sommige grote projecten en groot bod, zullen de speciale de ontwerpeenheden of afdelingen klanten van gedetailleerde gegevens voorzien, zodat is het mogelijk om drie niveaus van detail te verstrekken. In feite, moet deze gedetailleerde parameter hoofdzakelijk de parameters van de pijpleiding verhogen, en de pijpleiding is de parameter van berekening (dynamische lift). Over het algemeen, kunnen vele klanten geen gedetailleerde pijpleidingsvoorwaarden verstrekken, of de pijpleiding is eenvoudig, zodat worden zij genegeerd en verstrekken direct het hoofd slechts het hoofd is, zodat te hoeven wij niet om het te vergeten, maar zodra de gedetailleerde pijpleiding wordt verstrekt, moeten wij het dynamische hoofd door ons berekenen. De specifieke berekening van het dynamische hoofd is vrij ingewikkeld, maar er zijn kant-en-klare toe te passen formules.

Voor de selectie van de dunne modderpomp, gelieve CNSME te contacteren – een Fabrikant van de Dunne modderpomp uit China. welkom brief sales@cnsmepump.com!