Thuis Nieuws

De Kennis van de dunne modderpomp

Certificaat
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
China Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Uw Pompen kunnen specificatios van onze klant na prestatietest ontmoeten, en uw opgegeven prijs is altijd concurrerend aan ons.

—— M. Kheng

Ik denk wij zeer geluk zijn, omdat de problemen aangaande de kwaliteit van het materiaal en de pomp nooit zijn voorgekomen.

—— M. Maksimov

Ik heb vervangstukken van het MKB gekocht en mijn cliënten hebben deze delen in hun productie geïnstalleerd en zeer gelukkig met de kwaliteit en de duurzaamheid geweest

—— M. Olivier

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Kennis van de dunne modderpomp
Laatste bedrijfsnieuws over De Kennis van de dunne modderpomp

Pompkennis -- Het concept en de toepassingen van de dunne modderpomp

1.Concept van pomp: alle machines die worden gebruikt om vloeistof, vervoervloeistof op te heffen, en de druk van vloeistof verhogen kunnen „POMP“ worden genoemd

2. Dunne modderpomp: de pomp dat mengsel van water en vaste lichamendeeltjes vervoerden dat afval bevatten. Sprekend van hun die principe, zijn de Dunne modderpompen in Shijiazhuang China worden geproduceerd centrifugaalvinpompen.

3. Toepassingen van Dunne modderpompen:

1) Dit type van dunne modderpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor dunne moddervervoer in het systeem van het de verwijderingswater van het convertorstof, het systeem van het de waswater van het hoogovengas, systeem van het ononderbroken afgietsel het troebele water en staal het rollen troebel watersysteem in ijzer en staalfabrieken.

2) In de machtsindustrie, wordt het gebruikt voor de systemen van de rookgasontzwaveling en de systemen van de asverwijdering. Voorts zijn de grotere dunne modderpompen goed gebruikt om als de pompen van de ontzwavelings belangrijkste omloop dienst te doen, waarvoor, samen met de het uitbaggeren later vermelde pompen, de lossingsdiameters 1 meter in China zijn bereikt, en zij allen werken goed.

3) De dunne modderpompen worden ook wijd gebruikt voor het vervoer van pomp dat schurende vaste lichamen in mijnbouw, metallurgie, steenkool, en de milieubescherming industrieën, zoals het dunne modder pompende werk in Metallurgische Concentrator, steenkoolmodder en zwaar middelgroot vervoer in de installaties van de steenkoolwas bevat, en rivier uitbaggerend etc….

4) In de chemische industrie, kan sommige corrosieve dunne modder die kristallen bevatten ook worden vervoerd. Momenteel, ongeveer worden 80% van de toepassingen van kleine en middelgrote dunne modderpompen gebruikt in concentrators in de mijnbouw.

5) Op het gebied van de de selectieindustrie van het zeewaterzand, is de toepassing van dunne modderpompen ook bekend geweest en door de klanten erkend. wegens de gewoonte van sommige industrieën, dunne modderpompen worden genoemd zandpompen in de de selectieindustrie van het zeewaterzand, en het uitbaggeren pompen in de rivier uitbaggerende industrie, waar er super-grote dunne modderpompen in gebruik zijn, die op super-grote baggermachines worden gebruikt.

Maar in termen van de structurele die kenmerken en de dunne modder door de pomp worden vervoerd, kunnen zij allen dunne modderpompen worden genoemd.

 

Bartijd : 2021-07-09 14:15:43 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Minerals Equipment Co. Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)